Haugalandmuseene
 

Julehilsen


Vi blir i det nye året et nytt regionmuseum som får navnet  Haugalandmuseet AS. Vi slår sammen Karmsund folkemuseum, Haugesund Billedgalleri, Hiltahuset Røvær, Arquebus krigshistorisk museum, Nedstrand bygdemuseum, Bokn bygdemuseum og Vindafjordmuseet og alle ansatte i ett eier- og driftsselskap fra 1.1.2019. 
En fin høytid og et riktig godt nytt år ønskes fra Haugalandmuseet AS !

Haugalandmuseene er konsolidert regionmuseum i Nord-Rogaland stiftet i 2005. Samlingene hører i dag inn under Arquebus krigshistoriske museum, Bokn bygdemuseum, Haugesund Billedgalleri, Hiltahuset, Karmsund folkemuseum, Nedstrand bygdemuseum og Vindafjordmuseet. Haugalandmuseene forvalter til sammen 42 bygninger, 52 000 gjenstander, 2 000 kunstverk, 660 000 foto, flere hyllemeter arkivmateriale og lyd- og filmopptak.

Lenker

Vi kan anbefale disse nettstedene:

Digitalt museum

Søk

Arkiv

Hva skjer

Loading...

Følg oss på Facebook