Haugalandmuseene
 

Museumsjazz i Dokken

Museet ønsker velkommen til Museumjazz onsdag 8. august kl. 15-18. Det vil skje ting på scenen fra klokka 15.30 til 17.00.

I år er det gruppene River Jazz & Blues BandNaughty Professor og Elisabeth Kvinnsland med venner som spiller. Knut Netland leder det hele og får selskap av blant annet festivalåpner Kristin Ørmen Johnsen, ordfører Arne Christian Mohn og festivalutstiller Axel Rios.  Vi åpner museeumshusene for anledninga. I Bedehuset Zion kan du høre gamle salmetoner fra trøorgelet, bakst finner en i Eldhuset og Båthuset og i Kolonialen selger vi varer fra museumsbutikken. Mat og drikke sørger Bakarøy Vel for.

Arrangementet er gratis. Fri entre i museumshusene fra kl. 15.

Haugalandmuseene er konsolidert regionmuseum i Nord-Rogaland stiftet i 2005. Samlingene hører i dag inn under Arquebus krigshistoriske museum, Bokn bygdemuseum, Haugesund Billedgalleri, Hiltahuset, Karmsund folkemuseum, Nedstrand bygdemuseum og Vindafjordmuseet. Haugalandmuseene forvalter til sammen 42 bygninger, 52 000 gjenstander, 2 000 kunstverk, 660 000 foto, flere hyllemeter arkivmateriale og lyd- og filmopptak.

Lenker

Vi kan anbefale disse nettstedene:

Digitalt museum

Søk

Arkiv

Hva skjer

Loading...

Følg oss på Facebook