Haugalandmuseene
 

Sommeråpent på Dokken museum

Foto: C. Glette, Haugalandmuseene

 

Mandag 25. juni åpner Dokken museum opp for sommeren. På museet finner du Karmsund folkemuseum sin båtsamling og husene i Dokken forteller om etablering av Haugesund som by og bo- og leveforhold i fra 1850 til 1950. Dokken museum har et flott uteområde, som egner seg godt som tumleplass for barnefamilier. I løpet av sommeren tilbyr museet både organiserte og uorganiserte aktiviteter for barn. De organiserte aktivitetene finner sted tirsdag er og torsdager fra kl. 12-12.30. I år  kan vi blant annet tilby eventyrstund, «gamle leker», bygg en båt og «laft med oss». Detaljert program finner du her.

 

Åpningstider Dokken museum 25. juni – 12. august, søndag til fredag kl. 11-16.

Karmsund folkemuseum er åpent mandag til fredag kl. 10-14.

 

Haugalandmuseene er konsolidert regionmuseum i Nord-Rogaland stiftet i 2005. Samlingene hører i dag inn under Arquebus krigshistoriske museum, Bokn bygdemuseum, Haugesund Billedgalleri, Hiltahuset, Karmsund folkemuseum, Nedstrand bygdemuseum og Vindafjordmuseet. Haugalandmuseene forvalter til sammen 42 bygninger, 52 000 gjenstander, 2 000 kunstverk, 660 000 foto, flere hyllemeter arkivmateriale og lyd- og filmopptak.

Lenker

Vi kan anbefale disse nettstedene:

Digitalt museum

Søk

Arkiv

Hva skjer

Loading...

Følg oss på Facebook