Haugalandmuseene
 

Museumsguider for sommersesongen

Foto: C. Glette, Haugalandmuseene

Haugalandmuseene er konsolidert regionmuseum i Nord-Rogaland. Haugalandmuseene satser bredt på bevaring og formidling av kunst- og kulturhistorie. Administrasjonen har kontor i Haugesund sentrum.

Vi søker etter verter i Dokken friluftsmuseum i Haugesund. Dokken viser Haugesunds historie fra 1850 til 1950, med båthus, bedehus, butikk, verksteder og bolighus. De viktigste oppgavene er å ta imot publikum, tilby omvisning/aktiviteter for barn og føremateriale på tilgjengelig språk, selge billetter og butikkvarer og føre regnskap, markedsføre m.m. Vertene følger opp inne- og uteområdet i Dokken, med vask og rydding og annet forefallende arbeide. Opplæring vil bli gitt. Arbeidstid søn-fre kl 11-16 i perioden 25.6. -13.8.2017.

Kvalifikasjoner:

Vi søker etter serviceinnstilte, engasjerte og positive personer. Søkere må kunne kommunisere godt på norsk og engelsk, og et annet fremmedspråk.

Praktisk informasjon:
For stillingene gjelder lønn etter avtale i henhold til Landsoverenskomst for museer og kulturinstitusjoner. Send skriftlig søknad med CV og referanser til postmottak@haugalandmuseene.no   Innsendte vitnemål og attester blir ikke returnert. Kontaktperson: Direktør Mads Ramstad, tlf. 52 70 93 60

Søknadsfrist 23.4.2017.

Haugalandmuseene er konsolidert regionmuseum i Nord-Rogaland stiftet i 2005. Samlingene hører i dag inn under Arquebus krigshistoriske museum, Bokn bygdemuseum, Haugesund Billedgalleri, Hiltahuset, Karmsund folkemuseum, Nedstrand bygdemuseum og Vindafjordmuseet. Haugalandmuseene forvalter til sammen 42 bygninger, 52 000 gjenstander, 2 000 kunstverk, 660 000 foto, flere hyllemeter arkivmateriale og lyd- og filmopptak.

Lenker

Vi kan anbefale disse nettstedene:

Digitalt museum

Søk

Arkiv

Hva skjer

Loading...

Følg oss på Facebook