Haugalandmuseene
 

Folkemusikktreff, Vindafjordmuseet

Velkomen til Folkemusikktreff på Vindafjordmuseet,

Torsdag 23 mars frå kl. 1830.

Gratis inngang .

Ta med deg instrumentet ditt eller stemma di og kom!

Du er og velkomen om du berre vil lytte.

 Kafe med fairtradekaffi og kjeks.

 

Haugalandmuseene er konsolidert regionmuseum i Nord-Rogaland stiftet i 2005. Samlingene hører i dag inn under Arquebus krigshistoriske museum, Bokn bygdemuseum, Haugesund Billedgalleri, Hiltahuset, Karmsund folkemuseum, Nedstrand bygdemuseum og Vindafjordmuseet. Haugalandmuseene forvalter til sammen 42 bygninger, 52 000 gjenstander, 2 000 kunstverk, 660 000 foto, flere hyllemeter arkivmateriale og lyd- og filmopptak.

Lenker

Vi kan anbefale disse nettstedene:

Digitalt museum

Søk

Arkiv

Hva skjer

Loading...

Følg oss på Facebook