Haugalandmuseene
 

Museumjazz i Dokken

Museumsjazz 023

 

Onsdag 9. august fra kl. 15-18 inviterer vi til Museumsjazz i Dokken. Vi åpner museeumshusene for anledninga. I Bedehuset Zion kan du høre gamle salmetoner fra trøorgelet, bakst finner en i Eldhuset og Båthuset og i Kolonialen selger vi varer fra museumsbutikken. Mat og drikke sørger Bakarøy Vel for.

Underholdning på scenen fra klokka 15.30 til 17.00. I år er det gruppene River Jazz & Blues BandJordans Drive og The Rad Trads som spiller. Harald Dahle leder det hele og får næringsminister Monica Mæland og  ordfører i Haugesund Arne Christian Mohn som gjester på scenen.

Arrangementet er gratis. Fri entre i museumshusene fra kl. 15.

Haugalandmuseene er konsolidert regionmuseum i Nord-Rogaland stiftet i 2005. Samlingene hører i dag inn under Arquebus krigshistoriske museum, Bokn bygdemuseum, Haugesund Billedgalleri, Hiltahuset, Karmsund folkemuseum, Nedstrand bygdemuseum og Vindafjordmuseet. Haugalandmuseene forvalter til sammen 42 bygninger, 52 000 gjenstander, 2 000 kunstverk, 660 000 foto, flere hyllemeter arkivmateriale og lyd- og filmopptak.

Lenker

Vi kan anbefale disse nettstedene:

Digitalt museum

Søk

Arkiv

Hva skjer

Loading...

Følg oss på Facebook